Dansdag Schiermonnikoog

De volgende dag dansen op Schiermonnikoog: zaterdag 29 juni 2019 

Na het lezen van onderstaande wil je geheid mee naar Schier!!
Hoe heerlijk is het om de boot te nemen naar Schiermonnikoog, de meeuwen vergezellen je reis , aan te komen op het strand en je lichaam dansend in beweging te brengen. Geen muziek, alleen de geluiden van de zee en het eiland. Een ontdekkingstocht voor je innerlijke danser!!
Als groep verkennen we het eiland, dansend, via het Westerstrand richting Badweg, daar gebruiken we de lunch. En vervolgen onze dans op het strand.
Het is niet eng, je zult het zien, het is een bevrijding, verstilling, ontroering en heerlijk om zo je grenzen te verkennen en verleggen.
Ervaring is absoluut niet nodig. Het eiland is je grote inspirator!!
Ervaringen van deelneemsters:
“Niet precies weten wat je gaat doen. En ook niemand kennen van de groep. Ik heb me zaterdag laten verrassen. En het was een hele mooie verrassing.
Op een oneindig groot strand, creëerden we samen een prachtige ruimte. Om me over te geven aan de natuur en het licht en me zelf en elkaar.
Zo kwam het kind in me naar boven. Vrijheid. Wat een genot! Deze dag was een prachtig cadeautje. Een stap uit de tijd.
Bedankt mooie lichte wijze Anna. Wanneer dansen we weer?”
Marit
“Ik heb op een heel nieuwe manier contact genaakt met de zee en met de bomen. Het was fijn en intens. Ze lieten mij gevoelens ervaren waardoor ik me ondersteund voelde, heel mooi. Door de opdrachten die Anna geeft in de dans is het iedere keer een verrassing wat ik ervaar. Fijn ook om zo met elkaar samen te zijn en verbinding te maken met de natuur!”
Lisette
“Dansen op Schiermonnikoog overgeleverd aan de elementen en geluiden.
Hoe verhoud ik me tot het water en andersom, zo spelend met die vraag, bewoog ik naar de zee.
De zachtjes kabbelende golfslag verwelkomde me. Ineens was er ook weer dat speelse van het water, de uitnodiging er in ten onder te gaan, Net zo speels.
De deining, de rust, de branding, de gevoelstemperatuur, alles is Eén. En er kwam nog een vraag, het trotseren van de zee als een beest en dat moment ook vieren. Ik ben dat blije, verwonderende, vrije kind, dat nergens bang voor is! Later, na een heerlijke gezonde lunch bewogen we ons naar het bos waar ik de levendigheid van de bomen kon ervaren.
Even , in een fractie van een moment besefte ik de schoonheid van elke boom en zag daardoor ook de schoonheid van de vrouwen waarmee ik me bewoog. Wanneer komt de volgende dansdag Anna?
Dank je.”
Ellen

Praktisch:
Boot vanuit Lauwersoog naar Schiermonnikoog 9.30 uur (Route naar de boot)
Lunch tussen 12 en 13.30 uur
Boot retour Schiermonnikoog naar Lauwersoog 16.30 uur
Meenemen: flesje voor water, regenjas (je weet maar nooit), handdoek (als je de zee in wilt…), soepele kleding, zonnebrand en wat je verder denkt zelf nodig te hebben.
Kosten: € 85 all-in (incl. boot, koffie, lunch)

meld je aan