Expressieve Dans, voor vrouwen

In deze cursus geef je door dans expressie aan je beleving en inspiratie n.a.v. begrippen,
beeldmateriaal en thema’s.
De dans is vrij en wordt gevormd door jouw persoonlijke bewegingskwaliteiten.
Je laat je energie de vrije loop en zet die om in beweging. Hierbij gaat het in 1e instantie om je persoonlijke beleving in de dans.
Er wordt wel gedanst in 2-tallen of de hele groep maar de focus ligt op het individu.
Het doel ligt in het loskomen van innerlijke remmingen, overtuigingen en ideeën over hoe jouw dans er uit moet zien. Dit zorgt voor bevrijding van je innerlijke danser in volle glorie.
Thema’s en begrippen geven expressie aan je dans. Wanneer we bijvoorbeeld met contrasten werken en het thema van de avond is hoog-laag, zal dit je handvatten geven om je dans te vormen.
(Voorbeeld van vorige thema’s: Archetypes van de vrouw / 13 Oorspronkelijke Clanmothers / Chakra’s / 4 Elementen / emoties, Haiku’s, 12 zintuigen volgens antroposofie, deugden & zonden, 13 Manen om je droom te verwezenlijken, gedichten van M. Vasalis).
Elk seizoen is deze cursus daarin vernieuwend. Hierdoor kun je weer nieuwe dingen in jezelf ontdekken en je bewegingstaal uitbreiden.
De avonden zijn swingend, opzwepend, verstild, en met veel plezier.
Je benefits: je heft blokkades op die je ervan weerhouden echt vrij te zijn in je dans. Dit ga je ook buiten de cursus merken in je dagelijkse leven. Je gaat meer staan voor jezelf, je wensen en je grenzen. Je maakt jezelf zichtbaarder en komt (meer en weer) in je kracht te staan.
Op donderdagavond, start 27 februari 2020, 19.45-21.15 uur, kosten € 168 (10 x)

 

 

meld je aan