Individueel

Ook individueel kun je bij me terecht voor:

 • Soulretrieval (of het terughalen van een zieledeel)
  Als we ondraaglijke pijn, trauma of verdriet lijden, verliezen we een deel van onze vitale energie. De ziel dient als het ware te splitsen om de gebeurtenis te overleven. Het is een natuurlijke reactie van de ziel als de gebeurtenis te groot is om te dragen. Een deel van de ziel kan worden verdreven uit het lichaam door alcohol- en drugsmisbruik, fysieke overtreding, de schok van een ongeval of medische crisis. Daarnaast kunnen het uiteenvallen van een relatie of het verlies van een geliefde reden zijn tot zielsverlies.
  Een zieledeel kan zich losmaken en in een andere dimensionale wereld vluchten.
  In de reguliere hulpverlening is dit ook geen vreemd fenomeen, echter spreekt men dan eerder van dissociatie of afsplitsing. Uitspraken als “ik ben mijn onschuld verloren”, “mijn zelfvertrouwen kwijt”, “ik heb geen gevoel met mijn onderlichaam”, “ik heb vaak een stem in me die het als het ware overneemt”, kunnen er op wijzen dat een zieledeel zich heeft losgemaakt.
  Tijdens de soulretrieval ga ik met je op zoek naar aanknopingspunten op je pad (verleden tijd) waar delen afgesplitst zijn of geblokkeerd, om zo weer tot verbinding daarmee te komen.
  Een sessie duurt ca. 1-1,5 uur, kosten € 75
 • Hooggevoeligheid / paranormale ervaringen
  Je leert grip te krijgen op je energie-huishouding zodat je minder leegloopt of overprikkeld raakt door alle indrukken van buitenaf.
  Bij paranormale ervaringen kan ik je helpen met het leren beheersen van deze ervaringen of ‘bezoek uit de andere wereld’. Je leert hoe je dit talent kunt aan en uit zetten zodat je zelf bepaalt wanneer je ‘bezoek’ krijgt en wanneer niet.
  Een sessie duurt ca. 1-1,5 uur, kosten € 75